Apartman Sandra

Kuća u mjestu Solaris, Šibenik – Sjeverna Dalmacija ima smještaje tipa Studio (2), Soba (2) i udaljena je 300 m od mora. Plaža je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih mogućnosti pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Korištenje Interneta uključeno u cijenu. Dvorište oko kuće je površine cca 250 m2. Kuća ima vlastito parkiralište čiju je dostupnost potrebno provjeriti unaprijed. Od kuće su vam dostupne pješice: Bankomat, Restoran pizerija. Hotel solaris cc 800m Trgovački centi udaljeni do jednog kilometra su: Trgovina, Hitna medicinska pomoć, Noćni klub, Centar šibenika cc 4 km moguće je i u Hotelima se zabavljati i koristiti plažu i bazene.

Studio može primiti 3 gosta. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 21m2. Dopušteno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U jedinici sobe dozvoljeno je dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja.

Sobe su klimatizirane. 1 soba ima malu terasu s pogledom na more, dok soba koja nema terasu ima 3 lezaja.

Svi gosti mogu koristit dvoriste i parkiraliste i grill

Može se koristiti prizemni dvorišni prostor koji je sa divnim pogledom na jedinstveni pejzaž i u lijepoj hladovini loze.

Svi objekti u ovoj kući dostupni su prije cijele godine, gdje posebno uživaju penzioneri uz zdravu hranu i čist morski zrak.

Zasluzija si odmori se – neka hrana bude tvoj lijek a lijek hrana…

Dodatne informacije

 Hladnjak Roštilj (zajednički)  Dozvoljeno pušenje

 Kućni ljubimci- Dozvoljeni

 

 

 

od do Studio Sobe
01.03,2023 01,10,2023 70€ 60€
01,10,2023 O1,03,2024 60€ 55€